Sense notícies de l’Àrea de Prioritat Residencial


A 7 dies de l’entrada en funcionament de les càmeres de control del trànsit i sense notícies de l’APR.

No són gaires els dubtes, però tenint en compte que aquesta mesura acabarà sent el més seriós i rellevant que mai s’haja fet per reduir la pressió del trànsit sobre Ciutat Vella, s’agrairia una mica més d’atenció a les propostes que fan els residents.

La continuïtat o no dels bucles, la situació dels veïns i veïnes que viuen a l’àmbit de l’APR però fora del sistema de control, l’accessibilitat dels centres escolars o dels mercats, els habitatges buits o d’ús turístic il·legal, els horaris i les zones de càrrega i descàrrega, la zona verda d’aparcament… Aquestes són algunes de les coses de les què ens agradaria parlar amb el regidor del ram.

És una pena que una mesura necessària i promoguda pel veïnat siga objecte de controvèrsia i de malestar i no tant entre els qui es posicionen a favor o en contra, sinó per aquells que defensem el caràcter residencial de Ciutat Vella davant de la monumentalitat i turistificació que promou l’ajuntament.

És com si els residents no tinguéssem res a dir, a menys d’un mes de celebrar-se el Consell de Ciutat Vella previst pel 13 de desembre, el grup de treball de mobilitat continua sense convocar-s’hi. Tot un símbol de com s’estan fent les coses.

 

Related Images:


Potser també t'agrada