Reunió amb el regidor de contaminació acústica i neteja, Carlos Mundina


Al mes d’octubre, Amics del Carme s’ha reunit amb el regidor Carlos Mundina per tractar el tema de la ZAS. En aquesta ocasió exposarem l’alerta roja davant la situació d’alguns veïns, que opten ja per mudar-se, desesperats per l’augment d’apartament turístics, sorolls al carrer tota la nit i denunciarem la desaparició constant del comerç de proximitat, en extinció, i l’escassetat de vivenda residencial demanant-li:

  • La reducció significativa de l’ocupació de l’espai públic (desbocada i sense tornar a la situació anterior al COVID-19).
  • El control de les molèsties per aglomeracions des de poqueta nit fins a altes hores de la matinada.
  • Actuar davant la insalubritat d’algunes places i carrers com la de l’Espart, Tossal, Negret o Sant Miquel, utilizades en moltes ocasions com a urinaris públics.
  • La no autorització de passacarrers i esdeveniments musicals ambulants dins del perímetre ZAS.
  • La caducitat d’ofici, com marca la normativa, de les llicències per part de l’Ajuntament.
  • La col·locació de sonometres aprovada amb anterioritat al carrer Calatrava i la plaça del Negret.

Al finalitzar la reunió plantejarem la necessitat d’una visita pel barri per a tractar un altre dels temes de la seua competència: la neteja. El regidor es va comprometre a realitzar la visita en les properes setmanes. Així com a convocar la “Mesa de seguiment de la ZAS” que no es celebra des de novembre del 2022.


Potser també t'agrada