Política de privacitat

Política de privacitat

Actualitzada a 15 de juny de 2018

Les dades personals són certa informació d’una persona física que permeten identificar-la d’alguna manera, localitzar-la per algun mitjà o posar-se en contacte amb ella. Per exemple, el nom, el document d’identitat, el telèfon o el correu electrònic són dades personals. La llei obliga a aquells que utilitzen aquest tipus de dades a prendre certes mesures per protegir-los. En aquesta declaració de privacitat t’expliquem com Amics del Carme protegeix i garanteix la seguretat de les teves dades personals.

 

PRINCIPIS EN QUÈ basem L’ÚS DE DADES DE AMICSDEL CARME (AC)

 • AC no comercialitza, ni comercialitzarà, en cap cas les dades que recollim a través de la nostra pàgina web o que ens són facilitades per les socis / es.
 • AC no intercanvia dades amb cap organització amb o sense ànim de lucre.
 • AC posa tots els mitjans disponibles al seu abast perquè les dades que recollim estiguin segurs.
 • L’ús principal de les dades d’aquelles persones que ens els faciliten és mantenir aquestes persones informades de la feina de la nostra associació.

 

QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES?

L’associació de veïns Amics del Carme -endavant AC- és, jurídicament, una associació privada sense ànim de lucre, independent de qualsevol partit polític i registrada en el registre d’associacions de la Comunitat Valenciana i en el registre d’associacions de l’ajuntament de València. La nostra seu social està a València, en el carrer Alt, número 51, codi postal 46003. Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, a més del correu postal tradicional, també pots enviar-nos un missatge de correu electrònic a veins@amicsdelcarme.com.

El nostre número d’identificació fiscal és G-28.667.152.

Si vols exercitar qualsevol dels drets tal com vam explicar en aquesta política, pots escriure a veins@amicsdelcarme.com per si vols fer o plantejar consulta o reclamació amb relació a l’ús de les teves dades personals.

Si no estàs d’acord amb aquesta declaració de privacitat, si us plau, no ens deixis les teves dades.

 

AMB QUINA FINALITATS ANEM A TRACTAR LES TEVES DADES PERSONALS?

AC no recull cap dada personal sense el coneixement del seu titular. Si no ens autoritzes a través de l’acceptació de la política de privacitat, ni emmagatzemarem, ni t’enviarem missatges, ni farem servir les vostres dades per a res.

Si decideixes comunicar dades personals, entenem que són teus o que comptes amb autorització per donar-nos aquesta informació. Nosaltres la considerarem veritable i precisa.

 

EL NOSTRE LLOC WEB

El domini web “amicsdelcarme.com” està registrat per la AVIC Amics del Carme. La gestió i els continguts d’aquest lloc web són responsabilitat d’Amics del Carme.

El nostre lloc a internet és una part essencial del nostre treball. Ens serveix per donar a conèixer les nostres campanyes, emetre comunicats de premsa, publicar els nostres informes, mobilitzar als nostres col·laboradors i al públic en general, etc. Pots accedir a la majoria de les pàgines sense revelar-nos la teva identitat ni cap altra dada personal. Al lloc web pot haver enllaços a llocs d’altres organismes que compten amb la seva pròpia declaració de privacitat.

 

ÚS DE COOKIES.

El nostre lloc web “amicsdelcarme.com” utilitzen galetes (fragments d’informació que s’emmagatzemen en el disc dur de l’ordinador que visita una pàgina web). Recopilem informació estadística sobre les pàgines visitades, el nombre de visites, els “clics” en les diferents seccions, la seva freqüència d’ús, etc. Fem això perquè la informació que obtenim ens ajuda a millorar les pàgines i al fet que les nostres accions siguen més eficaces.

Si no vols tenir cap galeta al teu ordinador, canvia la configuració del navegador (normalment l’opció està en el menú ‘eines-opcions-privacitat’).

Consulta la informació que et facilitem a continuació referent a les següents accions que pots realitzar amb AC deixant-nos les teves dades:

 

BUTLLETÍ ELECTRÒNIC DE NOTÍCIES

La subscripció al butlletí electrònic de notícies d’AC implica que rebràs missatges en el compte de correu electrònic i en el nombre de telèfon que ens facilites. Opcionalment pots comunicar-nos altres dades no essencials, però que ens ajuden a conèixer característiques genèriques dels nostres col·laboradors. Recorda que en tots els missatges tens la possibilitat de canviar o anul·lar la teva subscripció.

 

SOCIS / SÒCIES

Quan t’associes a AC mitjançant el formulari de “amicsdelcarme.com” o ens lliures un fullet de subscripció farem servir les vostres dades per gestionar les teves aportacions econòmiques, proposar-te que “ferms” altres accions, participar en esdeveniments (manifestacions, concentracions) solidaris, enviar-te les nostres fulls informatius o convidar-te a assistir a l’Assemblea anual. Et assenyalarem les dades que són necessaris i els que són opcionals.

La base jurídica que legitima el tractament de les teves dades és el teu consentiment. Guardarem la teva informació personal de forma indefinida

 

QUINS SÓN ELS TEUS DRETS EN RELACIÓ AMB EL TRACTAMENT DE DADES?

Tens dret:

 • A saber si estem tractant les teves dades o no.
 • A accedir a les teves dades personals.
 • A sol·licitar la rectificació de les teves dades si són inexactes.
 • A sol·licitar la supressió de les teves dades si ja no són necessaris per als fins per als quals van ser recollits o si ens retires el consentiment atorgat.
 • A presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o autoritat de control competent, si creus que no t’hem atès correctament.
 • A revocar el consentiment per a qualsevol tractament per al qual hages consentit, en qualsevol moment.

Si modifiqueu alguna dada, t’agraïm que ens ho comuniques per mantenir actualitzats.

 

VOLS UN FORMULARI PER A L’EXERCICI DE DRETS?

Tenim formularis per a l’exercici dels teus drets, demana’ns-els per email o si ho prefereixes, pots fer servir els elaborats per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o tercers. Aquests formularis han d’anar signats electrònicament o ser acompanyats de fotocòpia del DNI.

Si et representa algú, has adjuntar-nos còpia del seu DNI, o que el signe amb la seva signatura electrònica.

Per exercitar els teus drets, pots:

 • Trucar-nos al 963 15 48 80.
 • Enviar-nos un missatge a veins@amicsdelcarme.com.
 • Escriure’ns una carta adreçada a AC, C / Alta 51, 46003 València.

Quant triguem a contestar-te a l’Exercici de Drets?

Depèn del dret, però com a màxim en un mes des teva sol·licitud.

 

MESURES DE SEGURETAT

Només tenen accés a dades personals aquells membres d’AC que necessiten usar-los per realitzar tasques informatives.

Hem posat tots els mitjans al nostre abast per evitar interferències, interrupcions, virus, avaries, desconnexions o intromissions no autoritzades.

 

EN QUÈ CASOS PODREM COMUNICAR LES TEVES DADES A ALTRES?

Si una autoritat judicial o administrativa sol·licita a AC dades dels nostres fitxers, els hi comunicarem sempre que es respecten tots els preceptes previstos legalment. No atendrem peticions d’informació formulades genèricament o de forma indiscriminada, qualsevol que siga l’organisme que ho sol·licite.

 

LLEGEIX AIXÒ SI TENS MENYS DE 18 ANYS

Si ets menor d’edat i visites al lloc web d’Amics del Carme, per favor, no ens enviïs cap dada personal teu ni de la teva família sense prèvia autorització dels teus pares o tutors. Si ells estan d’acord, podràs rebre informació i ser un dels nostres col·laboradors. En cas de dubte, demana al teu tutor / a que es posi en contacte amb nosaltres (les adreces i telèfons estan en l’apartat titulat “Qui és el responsable del tractament de les teves dades”).

 

PER ACABAR

Recorda que la introducció de dades personals en alguna de les pàgines del lloc web “amicsdelcarme.com” suposa que has acceptat el contingut d’aquesta declaració de privacitat.

Si abandones un dels nostres formularis d’associació volem assegurar-nos que no siga causa d’un error tècnic. Amb aquesta finalitat, utilitzarem les dades que has facilitat per posar-nos en contacte amb tu a través de correu electrònic o de telèfon.