Però què passa amb les càmeres de control de trànsit a Ciutat Vella?

Volem saber què passa amb les càmeres de control de trànsit. Ens diuen des de fa mesos que no entren en funcionament per falta de personal. És possible, encara que sorprèn que no s’haja previst a més de càmeres una unitat per gestionar-les. Seria d’una malaptesa majúscula.

En qualsevol cas, volem, ens mereixem, explicacions del que està passant i de quan i com van a entrar en funcionament aquestes càmeres. Al barri el trànsit és cada vegada més caòtic i perillós, es nota l’absència de vigilància, però sobretot es nota l’absència d’una regulació més racional del trànsit.
Solucionar l’actual desordre només amb multes quan hi ha altres alternatives millors i més eficients és senzillament injust. És fer pagar als ciutadans de la seva butxaca una peatonalització que fa aigües pels quatre costats.

És urgent la convocatòria de la Taula de Mobilitat per veure què s’ha de fer per corregir el que està passant.

Durant aquesta setmana hem estat publicant a les xarxes les imatges que ens heu fet arribar sobre la realitat de l’trànsit que patim cada dia. Gràcies a tots per l’esforç. Les hi hem fet arribar als regidors Aaron Cano i a Giuseppe Grezzi amb missatges clars sobre que no ens conformem, que la peatonalització està a mig fer i que calen explicacions.

Esperem que ens hagen sentit, si no tornarem a insistir.


Potser també t'agrada