Per fi! Convocada la Mesa de Movilitat de Ciutat Vella


Per fi! La moció presentada al Consell de Districte per Amics del Carme s’ha dut a terme. Dimecres que ve, 25 de novembre es reunirà la Taula de Mobilitat a Ciutat Vella.

El punt del dia serà, tal com demanàvem, la presentació de l’Àrea de Prioritat Residencial Ciutat Vella Nord i del document de requisits, condicions i procediments per accedir-hi. També s’informarà de les diferents vies perquè el veïnat puga consultar qualsevol dubte; així com les dates provisionals per a les fases de posada en funcionament de les càmeres de control d’accés a l’APR (que comprendran una fase inicial de presentació d’instàncies, la de prova i la posterior posada en marxa definitiva).

Però aquest serà únicament el primer pas per sortir de l’actual situació de empantanegament que patim des de fa anys. A la Mesa anem a demanar un grup de treball durant el període de d’entrada en funcionament per tractar totes les incidències i dubtes que es plantegen.

Volem un diàleg fluid amb la Delegació de Mobilitat Sostenible per abordar una revisió a fons dels itineraris de trànsit interior, el manteniment o no dels bucles i els punts de sortida.

Bé per Giuseppe Grezzi.

 


Potser també t'agrada