Nova edició de decidimVLC 2022/2023

L’Ajuntament de València convoca una nova edició, dels pressupostos participatius decidim VLC, la setena ara biennal, dotat amb un pressupost de 16 milions d’euros a repartir entre els diferents districtes i pedanies de la ciutat.

El pressupost per a Ciutat Vella és de 309.143 euros

Us convidem a participar en les votacions per decidir en què invertir aquest pressupost.

Com en altres edicions, el procés té dues fases, una per decidir les propostes que passaran a l’estudi de viabilitat per l’Ajuntament (fins al 19 de maig), i una altra per votar els projectes que finalment es duran a terme (del 9 al 30 de setembre).

La veïna o veí que vulga participar només s’ha de registrar a la web decidimVLC i podrà donar suport fins a 5 dels 71 projectes presentats per iniciativa ciutadana.

Només les propostes que obtinguen més de 30 suports passaran a la fase d’estudi de viabilitat.

A les nostres trobades dels dilluns acordarem donar el nostre suport a les iniciatives que citem i vos animem a participar en aquesta nova edició, són les que valorem com a més interessants:

La present convocatòria del decidimVLC, no es pot dir que ens entusiasme. Ens segueix semblant una tómbola d’ocurrències, i és una pena que en aquests 7 anys no s’haja fet l’esforç necessari per consolidar un model real de participació veïnal tant als Consells de Districte com a aquest tipus d’iniciatives.

Però malgrat aquests inconvenients, el camí és aquest. Obrir portes i finestres a l’Ajuntament des de les que se’ns tinga en compte a la ciutadania.

Related Images:


Potser també t'agrada