La promesa reducció de terrasses i entrebancs a la via pública no es veu per cap costat

La Policia Local denuncia, els serveis d’inspecció inspeccionen i alcen actes d’infracció, però alguns carrers i places del barri continuen igual d’intransitables que fa mesos.

L’Ajuntament continua sense posar remei a l’incompliment generalitzat de l’ocupació de la via pública malgrat les nostres constants denúncies. L’àrea que governa Carlos Galiana continua fent gala d’una incompetència pública i manifesta per tramitar les denúncies, i fer complir les ordenances municipals i garantir el dret a l’espai públic, a l’accessibilitat i al descans de veïns i vianants.

Mentre l’Ajuntament segueix “venent” la retòrica d’una ciutat per al vianant, d’un centre històric residencial, la realitat és ben diferent.

Han convertit Ciutat Vella en una ciutat sense llei en la qual regna la confusió per la incapacitat de l’Ajuntament per posar ordre en la seva organització interna.

Però comencem a pensar que aquest desordre no és casual, sinó la coartada  perfecta perquè tot segueixi als peus del turisme i l’espectacle. Són d’un perfecte gattopardisme: «Se vogliamo che tutto rimanga come è, bisogna che tutto cambi».


Potser també t'agrada