La primera falla infantil experimental de Na Jordana cremarà una casa de nines per visibilitzar la situació de desnonament que viuen els veïns a Ciutat Vella

 

L’artista Miguel Hache desenvolupa en la falla infantil de NA JORDANA seu “manual d’Instruccions”, arran de la situació que ell mateix va viure com a veí de Caixers davant el desnonament. Es tracta d’una maqueta a escala de l’edifici mateix a manera de casa de nines, la “cremà” simbolitzarà la desaparició de l’veïnat de barri.

La falla es completa amb els propis personatges, que han estat creats articulats perquè l’espectador pugui interactuar directament amb l’escenografia i posar-se en lloc d’aquests “fons voltor”. D’aquesta manera es fa visible com amb aquestes pràctiques es pot jugar amb les persones com si fossin mers objectes.

Aquest “manual d’instruccions” ens parla de la importància de l’habitar i de com el nostre entorn passa a ser mirall del nostre interior. La nostra casa de vegades parla més del que pensem i sabem de nosaltres mateixos.

Aquesta proposta està realitzada gairebé a el complet amb fusta o materials sostenibles i reciclats com retalls de mobles, teles a partir de roba usada o papers pintats dels propis veïns. A més suposa la participació de Na Jordana per primer any en la categoria de falles experimentals i innovadores.

 

Related Images:


Potser també t'agrada