Estes falles ni són sostenibles ni socialment tolerables


Parlem clar…
Això no té res a veure amb les falles

És festa fora de control promocionada per un ajuntament instal·lat al deixar fer en l’oci. Promocionar un turisme de masses i després desentendre’s perquè quatre llestos facen caixa és una irresponsabilitat moral i política. El seguidisme entre allò que feia el PP i allò que hui fa l’Ajuntament és total.

Què més cal perquè es donen per assabentats Ni és sostenible ni socialment tolerable i com s’ha posat de manifest aquest any molt perillós

Cada any igual, passades Falles entonen un mea culpa amb la boca petita però quan arriben les de l’any següent ja ningú no recorda res. Tornen a treure un bàndol faller que ningú compleix i del que fins i tot el mateix ajuntament s’oblida de fer complir.

Ningú qüestiona l’important paper social i econòmic de les Falles, però sí que critiquem la irresponsabilitat del seu “aparent” desgovern. Diem “aparent”, però que el que passa no és casual. Passa amb les Falles, amb les festes de Sant Joan i amb les del 9 d’octubre.

L’Ajuntament ha de deixar d’una vegada de promocionar a Ciutat Vella festes massives que després és incapaç de controlar l’aforament o l’impacte a l’entorn.

Related Images:


Potser també t'agrada