Ens animem a crear el grup promotor de la comunitat energètica local del Carme (CEL del Carme)?

© RESKATE, CCCC Centre del Carme

Dimarts passat ens vam poder informar sobre les ajudes existents per rehabilitar edificis i millorar l’eficiència energètica i també sobre les condicions i els tràmits per crear una comunitat d’estalvi energètic al nostre barri.

Us adjuntem els documents que van servir de guió a les exposicions:

Comunitats de consum d’energia solar

Ajuts a la rehabilitació de l’eficiència energètica a edificis

Us recomanem la vostra detinguda consulta a les interessades en el tema, són breus i molt il·lustratives de les opcions i els passos a fer.

També vam poder conèixer els passos que està fent l’IVAM en matèria d’estalvi energètic. De la mà del seu gerent vam poder conèixer el projecte en marxa d’instal·lar panells solars a la coberta i encara que es tracta d’un projecte d’autoconsum, va expressar que si es creava una CEL al Carme, l’IVAM podria considerar socialitzar part de l’energia solar acumulada i formar part del projecte.

Així doncs, el pas següent ja és crear el grup motor de la comunitat energètica

Convidem tots els veïns i veïnes interessats en el projecte a enviar-nos un correu sol·licitant expressament formar part d’aquesta gestora que serà l’encarregada de promoure’n la constitució al barri.

Us preguem a totes les persones interessades que ens feu arribar un correu amb les vostres dades personals (nom, residència i telèfon de contacte) amb la petició expressa de rebre informació sobre el procés en marxa.


Potser també t'agrada