En breu es reprendran les obres de l’edifici de la plaça de l’Arbre


Adjudicades les obres, en breu es reprendrà la construcció de l’edifici de la plaça de l’Arbre, aquest va ser l’anunci més rellevant de la recent reunió d’Amics del Carme amb la direcció de l’EVha.

Una molt bona notícia per al veïnat dels carrers propers a Fenollosa i Santo Tomás, i també per als serveis de neteja. Durant anys les bastides que sostenen les façanes han estat una font de maldecaps. Esperem que no se’n demore la retirada.

També es va preguntar a la reunió per la situació dels edificis d’habitatges ja rehabilitats per segona vegada als carrers de Murillo i Bisbessa, ens informen que segueixen pendents de la llicència d’ocupació. Sobre els solars de l’EVha als carrers Pintor Domingo, Corretgeria, Pintor Fillol o Tosca, ja que lamentablement, no hi ha pressupost i no hi ha previsions sobre això. En suma, ens portàrem un bon gerro d’aigua freda!

Era obligat plantejar què passa amb els fons europeus i els plans urbanístics integrals tipus RIVA, si no seria ara el moment de promoure algun projecte d’aquest tipus i la resposta també va ser clara, les iniciatives d’aquest tipus les ha d’instar l’Ajuntament de València


Potser també t'agrada