Descobrim Ciutat Vella a la tardor


Amics del Carme organitza, en col·laboració amb la Junta Municipal de Districte de Ciutat Vella, tres rutes patrimonials:

  • L’11 de novembre de 2021, Balànsiya: recuperació de la memòria i patrimoni d’època islàmica a València.
  • El 27 de novembre de 2021, Comerços emblemàtics: una posada en valor de diferents comerços emblemàtics de Ciutat Vella amb activitats comercials tradicionals. 
  • El 4 de desembre de 2021, La Llotja: 25 anys Patrimoni UNESCO. Aniversari de la inclusió en la Llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO.
    Cal incripció: https://ja.cat/llotja 

La proposta és retrobar als valencians i les valencianes l’esplendor del propi patrimoni cultural de la ciutat: tant arquitectònic, històric i comercial.

Es fan visites al llarg de dos mesos per diferents indrets, racons, atzucacs i activitats artesanals que caracteritzen Ciutat Vella. El veïnat podrà conéixer els últims artesans en actiu en Ciutat Vella i també alguns locals amb valor patrimonial que estan inscrits en el catàleg de Patrimoni Històric de l’Ajuntament de València.

Pretenem visibilitzar el potencial de la residencialitat en el manteniment i conservació de restes patrimonials però també la conservació de comerços que perduren al llarg de les dècades i que ajuden al sosteniment de l’economia de barri.

Les visites es fan amb totes les mesures de seguretat i higiene que marca actualment la normativa sanitària.

Les passetjades es faran principalment per l’espai públic, seguint el protocol sanitari.

En alguna de les visites, com a part de l’activitat, es podrà fer una visita a l’interior de monuments, establiments o comerços concrets.


Potser també t'agrada