Concurs fotogràfic al voltant de la pandèmia


El Consell de la Junta de Districte de Ciutat Vella, amb el suport d’Amics del Carme i el Centre Municipal de la Joventut i la Universitat Popular de Ciutat Vella, convoca el concurs de fotografia i vídeo Des del balcó, un concurs al voltant del confinament i la nova normalitat.

El propòsit és realitzar una exposició virtual amb imatges (Vídeos i fotografies) preses per veïns i veïnes de Ciutat Vella a partir de la declaració de l’estat d’emergència sanitària i del confinament.

El denominador comú dels documents gràfics és que s’adonin  d’experiències de convivència viscudes durant l’emergència sanitària de les que els seus autors hajan estat testimonis.

És una invitació a veïnes i veïns a aportar els documents gràfics amb un petit comentari sobre datació, lloc i fets documentats, i després de la seva selecció construir un relat a través d’una mostra col·lectiva del que significa conviure i compartir en temps de pandèmia.

La data límit per enviar les imatges és el 8 de desembre, emplenant el formulari que es troba al web desdelbalco.com.

Els quatre documents gràfics que compten amb un major reconeixement seran premiats amb un bo de 100 € a consumir en els comerços de Ciutat Vella adherits al concurs.

Related Images:


Potser també t'agrada