Comencem l’any amb un solar menys i una casa més al carrer Santo Tomas amb el carrer de Dalt

 

Aixó sempre és motiu de joia, encara que ens alegraríem molt més si el nou edifici fos per a veïns i no per a apartaments turístics

Com tantes vegades venim denunciant, aquí l’únic maó que es mou és per a hotels i similars, mentre els plans de promoció d’habitatge a Ciutat Vella segueixen als llimbs.

Només en l’àmbit de la ZAS del Carme (unes 40 hectàrees) tenim 14 projectes hotelers identificats: als carrers Landerer, Corona, Pl. Àngel, Ripalda, Marquès de Caro, Roters, Portal de Valldigna, Rellotge Vell, Portal Nou, Sant Dionís, Bisbe Don Jerónimo , Rei Don Jaime, Pl Manises i Baixa.

A Amics del Carme ens sembla una sobirana barbaritat. Quants turistes més hauran d’arribar a la ciutat per omplir tant de nou hotel i apartament turístic?

Volem creure que a l’Ajuntament algú ha d’estar fent números sobre la viabilitat i sobre el cost en residents expulsats.

Un Observatori sobre Oci i Turisme serà molt útil per saber-ne l’impacte a la ciutat, tant econòmic com social. Però per descomptat, no augura res de bo!


Potser també t'agrada