Començar el desconfinament ens espanta a Velluters

Estem encara en la fase Ø i el barri ja comença a ser el formiguer que crèiem desterrat …

Homes bastant grans (proveïts, això sí, amb tota l’equipació de protecció) a la recerca de les dones que de normal romandrien al carrer al seu abast, però que ara han de buscar i trobar quan els reclamen des dels balcons del carrer Viana. Altres de mitjana edat que es passegen (sense restricció horària) pels voltants fins arribar a el mateix punt, on desapareixen a l’ésser convidats a pujar.

Homes en bicicleta o passejant que busquen o reparteixen droga amb sorprenent llibertat.

Fins al confinament pensem què s’estava fent una bona feina: vigilància i dissuasió policial, neteja a fons, redistribució de contenidors, neteja de solars, atestats sobre l’activitat del bordell … Durant aquestes últimes setmanes, veïns i veïnes, tot i els disgustos del confinament i la tristesa pels patiments de la pandèmia, hem contemplat un barri diferent, estranyament pacífic i silenciós, hem gaudit del carrer com mai en els nostres curts passejos fins al mercat.
I, mentre no arriba aquesta anunciada nova normalitat, temem que tot això s’esvaeixi com un ensomni de el mateix virus.

Es per aixó que sol·licitem
1.- Que s’eradique d’una vegada la prostitució en un lloc com l’edifici del carrer Viana (Expedient dels servei descentralització i participació ciutadana: E-02301-2020-000075-00), que no compleix amb cap condició ni llicència, a més de posar en perill els restants residents.
2.- Que no s’obrin de nou els locals que donen cobertura a aquesta activitat.
3.- Mentre concloguin els procediments d’inspecció oberts, fins que desaparega el tràfic de droga a les cantonades, que es restableixi la vigilància contínua policial a la Zona 0.

 


Potser també t'agrada