Amics del Carme actuarà judicialment contra l’Ajuntament

Amics del Carme actuarà judicialment contra l’Ajuntament si no es prenen mesures contra l’assetjament del soroll i dels apartaments il·legals.

Mentre el Carmen cau literalment sobre els nostres caps, l’Ajuntament segueix sense ser capaç de posar fre a la sobreexplotació turística del barri. Ni la limitació al trànsit nocturn, ni la reducció de l’ocupació de la via pública, ni la moratòria sobre l’obertura de nous locals s’estan complint. Totes elles són mesures contemplades en la ZAS del Carme, vigents però àmpliament incomplertes i amb conseqüències cada vegada més desastroses. Tampoc s’atenen moltes de les queixes i denúncies veïnals sobre soroll o els apartaments turístics, i fins se’ns oculta informació sobre el que de veritat passa al barri.

Aquest és el motiu pel qual Amics del Carme ha acordat tornar a exigir el compliment de la ZAS, però aquesta vegada detallant les mesures aprovades que no s’estan fent complir, i advertint que, de no ser ateses, iniciaríem reclamacions davant les instàncies que corresponguin, siguin sindicatures o tribunals.
A dia d’avui, hem de denunciar que l’ajuntament no compleix ni amb obligacions tan bàsiques i fonamentals com el mateix accés a la informació.

El Carmen necessita més veïns, més parcs, però sobretot necessita ser habitable.

Entre tanta ruïna i especulació, entre tanta deixadesa municipal, cada vegada ens posen més difícil viure-hi.

Related Images:


Potser també t'agrada