UN LLOC PER QUEDAR-SE

Ara que estem a punt d’acabar el curs escolar 2021-2022, tenim el gust d’anunciar-vos que el proper divendres dia 1 de juliol, a les 12.30h, podrem inaugurar l’exposició del projecte UN LLOC PER QUEDAR-SE en el sobreclaustre del Centre del Carme Cultura Contemporània.

Aquest projecte d’arquitectura efímera en espais urbans de Ciutat Vella ha sorgit de la iniciativa veïnal (Amics del Carme i Amics de Velluters) amb el patrocini de la Junta de Districte de Ciutat Vella, la participació inestimable de Sergio Ferrero, professor de l’assignatura Iniciació al disseny paramètric i de l’alumnat que ha participat.

És el resultat, per tant, de la col·laboració de col·lectius socials, institucions municipals, autonòmiques i institucions educatives arrelades en el districte de Ciutat Vella.

La primera part d’aquesta activitat es materialitza amb l’exposició dels projectes presentats per l’alumnat. Cadascun dels panells incorpora un codi QR amb un curt d’animació que ens ajudarà a entendre la producció i el muntatge de cada element arquitectònic entès com un producte de mobiliari urbà efímer.

Després de l’acte d’inauguració, es reunirà el tribunal que escollirà els treballs que es duran a producció i finalment ocuparan alguna plaça de Ciutat Vella durant dos mesos.

…però aquesta segona fase… us la contarem més endavant.

Una cordial salutació.

juliol 1 @ 12:30
12:30 — 14:25 (1h 55′)

CCCC Centre del carme

Related Images: